Mina sidor

Mina sidor är dina personliga sidor där du kan skapa och följa de ärenden du har hos kommunen. Du loggar in genom att klicka på Logga in längst upp till höger på denna sidan.

Just nu byter vi plattform för våra e-tjänster vilket kan påverka dig som användare. Under tiden bytet sker kan vissa tjänster saknas i det gamla systemet då de har flyttats över till det nya.

Just nu befinner du dig på första sidan för e-tjänster i det vi kallar det gamla systemet. Vill du logga in här klickar du på Logga in till höger längst upp på denna sidan. Ifall du saknar något/några av dina pågående ärenden i Mina sidor kan du se om ärendet finns i Mina sidor i det nya systemet.

För att komma åt det nya systemet loggar du in med e-legitimation via länken nedan. Saknas några tjänster där beror det på att dessa ännu inte har blivit förflyttade från det gamla systemet.

Den nya plattformen kommer att ersätta denna sidan hösten 2020.

Ansökan om ekonomiskt bistånd gör du i det gamla systemet.

När du använder Mina sidor kan du enkelt följa dina ärenden och ta del av dess status. Tjänsten är tillgänglig 24 timmar om dygnet. Du kan alltså använda den när det passar dig.

Du loggar in på Mina sidor med e-legitimation. E-legitimation är ett digitalt ID-kort som identifierar dig när du har kontakt med oss. En e-legitimation får du gratis genom din bank eller Telia.

Har du fått ett nytt meddelande från Växjö kommun?

Om du har fått mejl från Växjö kommun om att signera en e-tjänst. Logga in på Mina sidor, klicka på Mina meddelanden och signera e-tjänsten.

Du måste vara inloggad för att se denna sida.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 juli 2020