Vi älskar Växjö

Vi älskar Växjö är nätverket för oss alla från näringslivet, föreningslivet, akademin och det offentliga med en sak gemensamt - Vi älskar Växjö.

Vi älskar Växjö

Platsen Växjö är något som vi alla utvecklar tillsammans och därför vill vi gärna att du är med och bidrar inom nätverket. Växjö är platsen för öppenhet, entreprenörskap, hållbarhet och utbud. Inom nätverket anordnas nätverksträffar med olika fokusområden som idrott, kultur och näringsliv.

Nätverksträff 10 februari flyttas fram

Med anledning av den smittspridning vi har i samhället just nu flyttas nätverksträffen den 10 februari fram. Micael Dahlen, ekonom, professor och författare vid Handelshögskolan i Stockholm kommer gästa nätverksträffen och hålla en föreläsning när nätverksträffen fått nytt datum.

Micael Dahlen

Författare, internationell föreläsare och ekonomiprofessor vid Handelshögskolan i Stockholm.

Micael Dahlen är en populär talare och föredragshållare, såväl i Sverige som internationellt. Han har pratat på platser som Shanghai, New York, Istanbul och Lissabon, för kunder som Google, Ericsson, Samsung, The Economist och Fujitsu.

Han har blivit framröstad till ”näringslivets populäraste föredragshållare” och i september 2021 utsågs han till tvåa i världen i den senaste globala rankingen av forskare inom sitt område i Journal of Business Research.Avstampet för nätverket Vi älskar Växjö togs den 28 oktober när vi hade frukostmöte med bland andra Anders Borg. Missade du detta kan du ta del av både mötet och presentation i efterhand.

Artikeln "Anders Borg hyllar Växjös framåtanda".

Presentationen som visades på frukostmötet. , 3 MB.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 januari 2022
Politik och demokrati