Skärpta regionala rekommendationer gäller i Kronobergs län fram till 31 maj

Stäng meddelande

Presentkort i påsk

Växjö kommun kommer i påsk att stötta restaurangbranschen genom att ge sina 8 000 medarbetare en påskpresent i form av ett presentkort på 250 kronor att använda på en restaurang i kommunen.

För att din verksamhet ska kunna ta del av presentkorten behöver du godkänna villkoren för delaktighet och ditt café eller restaurang behöver finnas med i Cityplay-appen. Där fyller du i kontaktinformation och så snart du är godkänd kommer du få inlogg till Cityplay handlaradmin där du godkänner villkoren och adderar dina bankuppgifter för utbetalning av presentkortspengar. Ansök via länken nedan.

Utifrån listan med restauranger och caféer är det sedan medarbetarna själva som väljer de restauranger och caféer där de vill använda sitt presentkort.

- Vi arbetar hela tiden aktivt för att stötta det lokala näringslivet. Genom detta initiativ ger vi vårt stöd till restaurangnäringen vilket jag hoppas ska hjälpa i dessa tider, säger Fredrik Lindblad, näringslivschef.

Anmäl ditt intresse att vara med i listan över de restauranger som kan ta emot presentkort från Växjö kommuns medarbetarelänk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 mars 2021
Jobb och företag